Polkupyörän hankinta

Huomioithan, että ennen polkupyörän tilaamista työntanjalla täytyy olla voimassa oleva palvelusopimus Etupolku Oy:n kanssa. Mikäli näin ei vielä ole, voit vinkata työnantajasi meille niin otamme yritykseen yhteyttä.

Ennen tilauksen tekemistä, tutustuthan myös työnantajasi pyöräetupolitiikkaan ja Etupolun käyttöehtoihin. Nämä kaksi tulee olla luettu ja hyväksytty, ennen pyörän tilaamista.

1

PYÖRÄN VALINTA

Suosittelemme valitsemaan pyörän kumppaniliikkeistämme. Kerro liikkeessä olevasi Etupolun työsuhdepyöräasiakas. Voit valita ja tilata pyörän suoraan kumppaniliikkeessä ja liike hoitaa meidän kanssamme loput.

Pyörän lisäksi voit valita pyörääsi lisävarusteita kuten kypärän, lukon, juomapullotelineen, lokasuojat, kellon, etu- ja takavalon, seisontajalan ja nastarenkaat. Lisävarusteiden tulee olla verottajan ohjeen mukaisia, jotta ne voidaan sisällyttää verotuettuun polkupyöräetuun. Lisävarusteet tulee tilata samassa tilauksessa pyörän kanssa. Lue lisää veroedusta täältä.

Valitse mikä tahansa liikkeen tarjoama toimitustapa (kotiinkuljetus/nouto). Huomioithan, että pyöräliikkeet voivat lisätä meistä riippumattomia toimitus- tai käsittelykuluja tilaukseen. Varmistathan pyöräsi kokonaishinnan toimituksineen suoraan liikkeestä.

2

SOPIMUKSEN TEKEMINEN

Kun olet valinnut pyörän, pyöräliike hoitaa tilauksen loppuun kanssamme. Teemme asiakkaan kanssa pyöräkohtaisen sopimuksen, joka määrittää leasing-kauden pituuden ja ehdot. Meillä vakuutus kuuluu aina leasing-sopimuksen hintaan.

Pyydämme sinua myös vahvistamaan, että olet lukenut yleiset käyttöehtomme sekä työnantajasi polkupyöräetupolitiikan.

3

TILAUS JA KÄYTTÖÖNOTTO

Kun pyörä on toimitettu tai noudat sen liikkeestä, se on heti vakuutettu ja valmiina käyttöösi. Uutta polkupyörääsi voit käyttää niin työmatkoihin kuin vapaa-ajan pyöräilyyn!

Lue lisää aiheesta blogistamme

Polkupyörän keväthuolto on helppoa, kunhan tietää, mitä tehdä ja mihin keskittyä. Näillä ohjeilla saat talven varastossa majailleen pyöräsi jälleen ajokuntoon.

Polkupyörän lukko on tärkeä varuste työsuhdepyörääsi. Pyörä on hyvä pitää lukittuna aina, missä tahansa säilytätkään sitä.

Kypärä on pyöräilijän tärkein suojavaruste. Laadukas, turvallinen ja oikein istuva kypärä suojaa sinua päävammoilta.