Työnantajalle

Polkupyöräedusta tuli verottajan tukema työsuhde-etu vuonna 2021, ja sen suosio on ollut huimaa. Esimerkiksi Pyöräliiton arvion mukaan vuoden 2022 lopussa Suomessa on jopa 40 000 työsuhdepyöräilijää. Polkupyöräedusta on monenlaisia hyötyjä sekä yrityksellenne että sen työntekijöille.

Polkupyöräetu:

  • On verottajan tukema etu
  • Auttaa sitouttamaan työntekijöitä
  • Lisää hyvinvointia ja ehkäisee sairauspoissaoloja
  • Parantaa yrityksesi imagoa

Palvelumme

Ulkoista polkupyöräetuun liittyvät prosessit meille, niin yrityksenne voi keskittyä täysillä omaan liiketoimintaansa. Vaivattoman palvelumme avulla työntekijänne voivat tehdä pyörähankinnan kanssamme, tarkastella sopimuskautensa tilannetta ja hoitaa kaikki ongelmatapaukset suoraan asiakaspalvelumme kanssa. Me toimitamme valitsemillenne yrityksenne yhteyshenkilöille jaksolliset raportit kaikista sopimuksista, joita voidaan käyttää palkanlaskennassa.

Ota käyttöön!

Kiinnostuitko? Palvelumme käyttöönotto on tarvittaessa hyvinkin nopeaa. Parhaiten pääsemme alkuun, kun jätät meille yhteydenottopyynnön. Otamme teihin sen jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian, jotta voimme sopia ajan esitelläksemme palvelua tarkemmin. Esittelyssä käymme läpi hinnoittelumallit, palvelun käyttöönottoon ja käyttämiseen liittyvät prosessit sekä vastaamme mieluusti kaikkiin lisäkysymyksiinne.