Usein kysytyt kysymykset

Näitä meiltä eniten kysytään! Jos kysymykseesi ei löydy valmista vastausta, ota rohkeasti yhteyttä tällä lomakkeella, niin autamme mielellämme!

Miten tilaan polkupyörän?

Kun työnantajallasi on kanssamme puitesopimus, ja kuulut tuen piiriin, voit asioida minkä tahansa kumppaniliikkeemme kanssa. Kerro liikkeen henkilökunnalle, että olet hankkimassa Etupolku-työsuhdepyörää. Liikkeiden asiantuntijat auttavat myös mielellään polkupyörän valinnassa.

Voit myös tilata pyörän muista liikkeistä tai verkkokaupasta EU-alueella. Olethan tällöin yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tilausta.

Lue tarkemmat ohjeet polkupyörän hankinta -sivultamme.

Voinko ostaa sähköavusteisen pyörän?

Kyllä voit! Sähköavusteinen pyörä onkin hyvin suosittu valinta. Pyörän on oltava luokiteltu sähköavusteiseksi polkupyöräksi (avustus max 25 km/h ja 250 W), eli moottorilla varustetut mopoksi rekisteröitävät polkupyörät (max 45 km/h ja 1 000 W) tai moottorilla varustetut (max 25 km/h ja 1 000 W) polkupyörät (L1e-a) eivät ole edun piirissä.

Voinko ostaa yli 4 000 € arvoisen polkupyörän?

Kyllä voit! Yli 4 000 € arvoista pyörää ostaessa maksat ylimenevän osan suoraan myyjäliikkeeseen. Vakuutuksemme kattaa myös ylimenevän osan.

Saanko ajaa pyörällä muutakin kuin työmatkaa?

Kyllä saat! Kyseessä on vapaa käyttöetu.

Onko polkupyöräni vakuutettu?

Kauttamme otetut polkupyörät ovat vakuutettuja sopimuskauden ajan. Vakuutus kuuluu hintaan ja on voimassa heti, kun saat pyörän käyttöösi. Vakuutus on voimassa myös ulkomaan matkoilla.

Voinko tilata myös lisävarusteita?

Kyllä voit, tietyin rajoituksin. Lisävarusteet on tilattava samassa tilauksessa itse pyörän kanssa. Hyväksyttäviä lisävarusteita ovat kypärä, lukko, juomapulloteline, lokasuojat, soittokello, etu- ja takavalo, seisontajalka ja nastarenkaat.